Lokaal staat in ons DNA. Wat we lokaal oogsten vind je 's avonds op je bord. De grote verscheidenheid aan groenten en kruiden op onze menukaart plukken we zelf, in de moestuin van de Eemlandhoeve. Echt lokaal en vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmest. Onze vlees en vis is afkomstig van een lokale biologische boerderijen en een duurzame visverkoper. We halen deze ingrediënten bij de Lindenhoff in Baambrugge en Bunschoten in Huizen. Door lokaal te koken en ons aan te passen aan het ritme van de natuur zijn we toekomstbestending.
We vinden het belangrijk om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Daarom werken we alleen met biologische producten en gebruiken we producten van lokale, biologische boerderijen en duurzame visverkopers.
Heb je specifieke wensen? laat het ons weten!
Bel ons (0334610222) voor meer informatie of stuur een mail (info@mei-amersfoort.nl)
De favoriete gerechten van de chef's!
6 gangen menu 70 euro, 5 gangen 63 euro, 4 gangen menu 56 euro.
MENUKAART | |
---|---|
Om mee te beginnen | |
Biet Dille, pompoen |
6 |
Gillardeau oester p.st Komkommer, uienazijn |
5 |
Kalfspaté Wittekool, mosterd |
10 |
Brood van Elsenburg & Sebastiani Kruidenboter |
5 |
Gerechten | |
Asperges Yoghurt, ijskruid, Heilbot |
17 |
Pompoen Postelein, duindoornbes, Sint Jacobs mossel |
18 |
Courgette Beluga linzen, tomaat, witte ui, Feta |
15 |
Morieltjes Aardappel gnocchi, doperwten, dragon |
20 |
Coco bonen Bimi, spekbokking, Snoekbaars |
27 |
Knolselderij Rozemarijn, knoflook, Kamper lam |
25 |
Bloedsinaasappel Custard, hardewener, crème fraîche |
12 |
Chocolade Biet, salmiak, basmati rijst |
12 |
Kaas assortiment Peer, krentenbrood |
15 |