You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Menu

LOKAAL | DUURZAAM

Lokaal staat in ons DNA. Wat we lokaal oogsten vind je 's avonds op je bord. De grote verscheidenheid aan groenten en kruiden op onze menukaart plukken we zelf, in de moestuin van de Eemlandhoeve. Echt lokaal en vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmest. Onze vlees en vis is afkomstig van een lokale biologische boerderijen en een duurzame visverkoper. We halen deze ingrediënten bij de Lindenhoff in Baambrugge en Bunschoten in Huizen. Door lokaal te koken en ons aan te passen aan het ritme van de natuur zijn we toekomstbestending.

 

We vinden het belangrijk om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Daarom werken we alleen met biologische producten en gebruiken we producten van lokale, biologische boerderijen en duurzame visverkopers.

 

Wij kunnen geen rekening houden met specifieke alergieën, wel kunnen gerechten vegetarisch (zonder vlees/vis) voor u gemaakt worden.
Bel ons (0334610222) voor meer informatie of stuur een mail (info@mei-amersfoort.nl)

 

Op vrijdag en zaterdag serveren we uitsluitend de 6 favoriete gerechten van de chefs! 70 euro per persoon



 

MENUKAART  
Om mee te beginnen


Gele Biet
Kippenlever, augurk, mais
8
Gillardeau oester p.st
Komkommer, uienazijn
5
Brandnetel kaas
Tomaat, citrus, Barbarakruid
7
Makreel
Onrijpe tomaat, mierikswortel
8
Brood van bakker Boersma
Boerenboter, fleur de sel
4

6-gangen menu 70
Gerechten
Rode biet
Bieslook, hazelnoot, Feta van Dikhoeve
15
Asperges
Opperdoezer ronde, jonge knoflook, Heibot
17
Meiknol
Zee-eikwier, sherry, sjalot
14

Tuinbonen
Doperwt, gnocchi, Rode mul
21
Prei
Mosterdzaad, desembrood, Boerenboter
15
Bloemkool
Ansjovis, zoute citroen, bloemstengel, Kamperlam
22

Rabarber
Chocolade, citroenblad, koffie
10
Amandel
Sinaasappel, pompoen, boekweit
11
Kaas assortiment
Pruim, krentenbrood
15