You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Het menu van MEI is samengesteld met het beste wat de natuur op dit moment te bieden heeft. Zorgvuldig bereid met liefde en respect voor het product.

 

Dit seizoen tref je op het menu mooie voorjaarsproducten met een verhaal. 

Prachtige zoete bospeen van de volle Nederlandse grond.

Friszure biologische schapenyoghurt van Dikhoeve net buiten Amsterdam. Heerlijk vlezige oesters uit Normandië en zilte doré aardappels uit Zeeland. 

Deze producten zijn de basis van een menu waar je warm van wordt.

 

Hoe je kiest en wat je kiest mag je helemaal zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld de gerechten samen delen. Als je echt niet kunt kiezen, laat je dan gerust verrassen.

4 gerechten uit de kaart E47 p.p. (per tafel te bestellen)

 

MENUKAART  
APERITIEF
ROGGE/TARWE BROOD | GROENE KRUIDEN BOTER 4.5
GILLARDEAU OESTER | KOMKOMMER | UIENAZIJN 4,5 p.s.
COPPA DI AMERSFOORT | CORNICHONS 10
MENU
RAUWE MAKREEL | ZADEN EN OMHULSELS | ZURING 14
BOSPEEN | LINZEN | WALNOTEN | FETA | LAVAS | KOMIJN 12
NOORSE KREEFT | BLOEMKOOL | SCHAPENYOGHURT 16
OSSENSTAART | COURGETTE | AUBERGINE | BONENKRUID 14
WILDE HEILBOT | SPEKBOKKING | TUINBOON 17
ANDIJVIE | HAZELNOOT | ZWARTE OLIJF | BRUINE BOTER 11
RODE BIET | RAAPSTEEL | MISO 12
DORÉ AARDAPPEL | CRÈME FRAÎCHE | MIERIKSWORTEL 9
KAMPERLAM | KOOLRABI | GROENE PEPER 18
DUBBELDOELKOE LENDE | SALSA ROSA 18
KAAS & DESSERT
NEDERLANDSE KAZEN | APPELSTROOP | NOTENBROOD 12
JONGE SCHAPENKAAS | ZADEN | GELE BIET 8
VLIERBESSORBET | DRAGON | BOEKTWEIT 6
NECTARINE | DUINDOORNBES | AMANDEL 9
CHOCOLADE | PRUIM | EARL GREY 10