You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.


 

Het menu van MEI is samengesteld met het beste wat de natuur op dit moment te bieden heeft. 
Zorgvuldig bereid met liefde en respect voor het product.



Dit seizoen tref je op het menu mooie 
nazomerse producten met een verhaal.
Prachtige 
jonge spitskool van de volle Nederlandse grond.
Friszure biologische schapenkaas van Dikhoeve net buiten Amsterdam.­
Heerlijk vlezige oesters uit Normandië en oer Hollandse aardappels uit Opperdoes. 
Deze producten zijn de basis van een menu waar je warm van wordt.



Hoe je kiest en wat je kiest mag je helemaal zelf bepalen. 
Je kunt bijvoorbeeld de gerechten samen delen.


Als je echt niet kunt kiezen, laat je dan gerust verrassen.

4 gerechten 45 euro p.p.

 

MENUKAART  
APERITIEF
TARWE BROOD | GEBAKKEN UIENBOTER 4.5
GILLARDEAU OESTER | KOMKOMMER | BASILICUMAZIJN 4,5 p.s.
HOOIBERGHAM | CORNICHONS 10
COURGETTEBLOEM | PAPRIKA | KNOFLOOK 7

MENU
SCHOL | MEIRAAP | CITROENVERBENA | MASCARPONE 12
AARDPEER | BATAAT | PREI | PEER | WALNOOT | LAVAS 11
ST. JACOBSMOSSEL | KROPSLA | GROENE TOMAAT 14
BBQ RUNDERWANG | RADIJS | POSTELEIN | MOSTERD 12
GRIET | VENKEL | OESTERZWAM 16
SPITSKOOL | KERRIE | KORIANDER | GEFERMENTEERDE GIST 10
AUBERGINE | VOGELMUUR | ANSJOVIS 12
OPPERDOEZER RONDE | CRÈME FRAÎCHE | MIERIKSWORTEL 8
WILDE EEND | VEENBES | ZWARTE OLIJF 16
DUBBELDOELKOE LENDE | SALSA ROSA 18
KAAS & DESSERT
NEDERLANDSE KAZEN | APPELSTROOP | NOTENBROOD 12
VLIERBESSORBET | DRAGON | BOEKWEIT 6
REINE CLAUDE | CEDRAAT CITROEN | AMANDEL 9
BLAUWE BES | KOFFIE | BRUINE BOTER | DILLE 10