You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.


 

Het menu van MEI is samengesteld met het beste wat de natuur op dit moment te bieden heeft. 
Zorgvuldig bereid met liefde en respect voor het product.



Dit seizoen tref je op het menu mooie 
nazomerse producten met een verhaal.
Prachtige 
jonge spitskool van de volle Nederlandse grond.
Friszure biologische schapenkaas van Dikhoeve net buiten Amsterdam.­
Heerlijk vlezige oesters uit Normandië en oer Hollandse aardappels uit Opperdoes. 
Deze producten zijn de basis van een menu waar je warm van wordt.



Hoe je kiest en wat je kiest mag je helemaal zelf bepalen. 
Je kunt bijvoorbeeld de gerechten samen delen.


Als je echt niet kunt kiezen, laat je dan gerust verrassen.

4 gerechten 45 euro p.p.

 

MENUKAART  
Brood van bakker Boersma
gebakken uienboter
4.5
Zeeuwse platte oester 000
komkommer, basilicumazijn
4,5 p.s.
Hooibergham van de Lindehoff
cornichons
10
Gefrituurde courgette 7

Koud gerookte schol
meiraap, citroenverbena, mascarpone, kappertjes
12
Groente terrine
aardpeer, bataat, prei, peer, walnoot, lavas
11
St. Jacobs mossel
kropsla, groene tomaat, zeemelde
14
Runderwang van de barbecue
radijs, vogelmuur, mosterd
12

Gebakken griet
venkel, oesterzwam, botersaus
16
BBQ spitskool
kerrie, koriander, gefermenteerde gist
10
Aubergine schnitzel
rucola, bagna cauda
12
Puree van Bildstar aardappel
Messenlever kaas, cantharellen
8
Wilde eend op het karkas gebraden
veenbes, zwarte olijf, rode biet
16
Dry aged dubbeldoelkoe
knolselderij, shiso purple
18

Nederlandse kaas
Berlingse witte, Brandrood, Bleu d Evert
12
Wortel-sinaasappelsorbet
ceylon kaneel
6
Reine claude
cedraat citroen, amandel
9
Gekarameliseerde Delbare appel
pecan, vanille ijs
8